Okul Tahsilat Sistemi ile Taksitli Ödeme

Ödemelerini düzenli yapan öğrencilerimizin velileri için,

Ziraat Bankası ve Vakıfbank ile Üniversitemiz arasında imzalanan protokol gereği
Okul Tahsilat Sistemi (OTS) ürünü bulunmaktadır. Bu hizmet ile üniversitemiz tarafından belirlenen okul ücreti taksitleri, bankadaki vadesiz hesabınızın bakiyesi yeterli olmasa bile son ödeme gününde ek hesabınızdan otomatik olarak tahsil edilir.

Başvuru kanalları ve hesap açılma süreci

Üniversitemiz strateji@gidatarim.edu.tr mail adresine, OTS kullanımı yapacak öğrencimiz talep formu başvurusunda bulunduğu takdirde tarafına gönderilecek olan OTS Talep Formu ile, Vakıfbank Karatay Sanayi Şubesi veya Ziraat Bankası Ülke geneli tüm şubelerine başvuru yaptığınız takdirde banka tarafından uygun görülmesi durumunda OTS başvurunuz onaylanacak, adınıza düzenlenmiş sözleşmenin bir nüshasını strateji@gidatarim.edu.tr adresine mail göndermeniz gerekmektedir.